در هر کاری باید تخصص به خصوص داشت چرا که نکات ریز و فوت فن خاصی در هر صنعتی وجود دارد که در صورت عدم رعایت این روند کاری محصول نهایی کیفیت مرغوبی را شامل نخواهد بود و احتمالا ضررو زیان هایی را به همراه خواهد شد. امروز قصد داریم درمورد طرز تهیه نخودچی بو داده خوشمزه صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه نخودچی بو داده و ترد نمكی در منزل
اگر قصد دارید نخودچی بوداده در منزل تهیه نمایید. در ابتدا فر را در دمای 400 درجه بایستی قرار دهید.
سپس تا کمی فر گرم شود نخود های تهیه شده از شرکت نخود مادلین را آبکشی می نماییم.
در حین شستشو ممکن است برخی از نخودها پوست شلی داشته باشند. تمام پوستهای شل آنها را بگیرید.
ابتدا 20- 15 دقیقه آن ها را حرارت در دهید سپس درب فر را باز کرده و خوب آنها را تکان داده و زیر و رو کنید.
سپس دوباره درب فر را ببندید و 20- 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سفت و ترد شوند ولی نسوزند، آن ها را حرارت دهید.
در نهایت آن ها را از فر خارج کرده، روی آن ها نمک بپاشید و بگذارید سرد شوند.
حال آماده برای مصرف است.
نکته قابل توجهی که هر 1/4 پیمانه نخود تهیه شده از شرکت های متخصص مانند نخود عادل برشته 120 کالری دارد و میان وعده مناسبی است
فروش نخودچی بو داده به سرتاسر کشور
فروش مدل ها و طعم های متنوع از نخودچی به سرتاسر بازار از جمله فعالیت های بارز این گروه تولیدی می باشد.
تلاش در پیشرفت روز افرون در این صنعت رقابتی هدف اصلی می باشد.
تلاش بر این بازه بود اندک اطلاعاتی در خصوص طرز تهیه نخودچی بو داده برای شما عزیزان ارائه دهیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.