در هر کاری باید تخصص به خصوص داشت چرا که نکات ریز و فوت فن خاصی در هر صنعتی وجود دارد که در صورت عدم رعایت این روند کاری محصول نهایی کیفیت مرغوبی را شامل نخواهد بود و احتمالا ضررو زیان هایی را به همراه خواهد شد. امروز قصد داریم درمورد طرز تهیه نخودچی بو داده خوشمزه صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه نخودچی بو داده و ترد نمكی در منزل
اگر قصد دارید نخودچی بوداده در منزل تهیه نمایید. در ابتدا فر را در دمای ۴۰۰ درجه بایستی قرار دهید.
سپس تا کمی فر گرم شود نخود ها را آبکشی می نماییم.
در حین شستشو ممکن است برخی از نخودها پوست شلی داشته باشند. تمام پوستهای شل آنها را بگیرید.
ابتدا ۲۰- ۱۵ دقیقه آن ها را حرارت در دهید سپس درب فر را باز کرده و خوب آنها را تکان داده و زیر و رو کنید.
سپس دوباره درب فر را ببندید و ۲۰- ۱۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سفت و ترد شوند ولی نسوزند، آن ها را حرارت دهید.
در نهایت آن ها را از فر خارج کرده، روی آن ها نمک بپاشید و بگذارید سرد شوند.
حال آماده برای مصرف است.
نکته قابل توجهی که هر ۱/۴ پیمانه نخود برشته ۱۲۰ کالری دارد و میان وعده مناسبی است
فروش نخودچی بو داده به سرتاسر کشور
فروش مدل ها و طعم های متنوع از نخودچی به سرتاسر بازار از جمله فعالیت های بارز این گروه تولیدی می باشد.
تلاش در پیشرفت روز افرون در این صنعت رقابتی هدف اصلی می باشد.
تلاش بر این بازه بود اندک اطلاعاتی در خصوص طرز تهیه نخودچی بو داده برای شما عزیزان ارائه دهیم.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
جواد همتی
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: 09144136560 | |
![]() |
شماره تلفن ثابت: 04134774009 | |
![]() |
شماره فکس: 02189787761 | |
![]() |
پست الکترونیکی: radinnuts@gmail.com |