مرکز خرید نخودچی رادین تمامی تلاش خود را در جهت تولید و عرضه و ارائه یک محصول ارزنده و با کیفیت متمرکز نموده است و تماما از پیشرفته ترین تکنولوژی ها و فناوری های نوین در جهت تولید و صادرات همه جانبه و هم سو بهره گرفته است.
نخودچی چیست؟
نخودچی یکی از تنقلات مفید و ارزشمند است که در ایران و در مرکز فروش عمده نخودچی رادین تولید می شود و در بازارهای صادراتی نیز این آجیل خوشمزه از نخود تازه بدست می آید. نخود دانه خوراکی از گیاهی یکساله است. نخود را آبپز کرده و سپس پوست آن را جدا می کنند. در مرحله آخر نخودها را در دیگ های بزرگ همراه با نمک، شکر ادویه جات یا ترشی تفت می دهند.
مرکز خرید نخودچی به روش آنلاین
خرید اینترنتی و آنلاین نخودچی در فروشگاه آنلاین رادین تجربه ای جذاب و ماندگار از یک خرید آسان در محیطی امن و مطمئن به شمار می آید. در فروشگاه اینترنتی رادین بازار به شرایط انتخاب درست کالا و محصول خشکبار اندیشیده شده است؛ درواقع، انجام خرید امن و آسان، تحویل به موقع، خدمات پس از فروش و فراهم کردن امکانات مناسب از قبیل سرعت بالای سایت، گزینه های دسترسی دقیق و جذاب و در عین حال ساده، بخش مقایسه ای، ارسال نظرات مخاطبین و بسیاری از این دست امکانات، که لازمه هر خرید آنلاین به شمار می آید، با دقت و وسواس فراوان برای تأمین رفاه حال مشتریان در نظر گرفته شده است.
فروش نخودچی ممقان جهت صادرات
با توجه به اینکه بازار فروش و خرید نخودچی ممقان در شرکت بازرگانی رادین از استقبال بالایی برخوردار گردیده است این گروه بازرگانی ، این افتخار را دارد تا با تولید و فرآوری نخودچی درجه یک یک محصول ارزنده و وفق العاده لذیذ را به خط تولید عمده رسانده و وضعیت تولید خود را همواره در حال اکتیو نگه دارد
نخودچی چگونه تهیه میشود؟
نخودچی از نخود تازه به دست می آید؛ طبیعت نخودچی گرم و خشک است و این مسئله در طب قدیم ایران ثبت شده است؛ در فراوری آن بعد از آب پز کردن نخودها آنها را آبکش می کنند و به راحتی پوست شان را می گیرند و مرحله آخر پخت را انجام می دهند و سپس به وسیله نمک یا شکر نخود ها را تفت می دهند و ترد می کنند و به نخودچی تبدیل می کنند.این فرآیند در مرکز خرید نخودچی رادین همواره تحت پیشرفته ترین و مدرن ترین روش ها انجام می گیرد
روش های تولید نخودچی
روشهای تولید نخودچی یک سنت ارثی است که با مراحل و تجهیزات مورد استفاده صنعتی متفاوت است. نخودها میتوانند شکل، اندازه، رنگ و زمان برداشت متفاوتی داشته باشند. بهطور کلی، برای درست کردن نخودچی دانههای بزرگ (۸ تا ۹ میلیمتر اندازه قطر و وزن هر ۱۰۰ دانه بین ۳۰٫۰ تا ۵۰٫۰ گرم رنگ روشنتر، گرد و صاف و مانند نخود کابلی ترجیح داده میشود؛پوشش بدنه ضخیم نخود، برای برداشتن آسان آن از روی دانه لازم است. زمان برداشت و فرایند کنترل دما کیفیت نخودچی را تعیین میکند. نخودها تمیز و طبقهبندی میشوند، دانههای خام، آسیب دیده، کاهش یافته و نخودهای شکسته دور انداخته میشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.