انواع نخودچی بو داده خوب

نخود بو داده است که به صورت خشک و معمولاً شور و گاه شیرین می‌خورند. نخودچی را با کشمش هم می‌خورند. مهمترین محل تولید و صادرات نخودچی در دنیا شهر ممقان و نخود خام کرمانشاه است.

طرز تهیه:
برای تهیه نخودچی از نخود امسال، پس از آبپز کردن نخودهای تازه و ریز آنها را آبکش کرده و پوست ور آمده آن را براحتی جدا می کنند تا آخرین مرحله پخت را پشت سر بگذارد و سپس با نمک یا شکر آن را تفت داده و ترد و سپس آرد می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما