روش تولید نخودچی سنتی خارق العاده را از ما جویا شوید. تولید هر محصولی روش های خاص و عجیبی را به همراه دارد که نخودچی خود نیز یکی از این محصولات می باشد. پا به پای ما قدم بردارید تا از حوادث پشت صحنه مطلع شوید. در فرایند تهیه و تولید نخودچی، پس از اینکه نخود ها را آب پز می کنیم نخود های تازه و ریز آن ها را آبکش می کنیم و پوست ور آمده آن را به راحتی از هم جدا می کنیم تا آخرین مرحله پخت را پشت سر بگذارد و سپس با توجه به کاربرد نهایی، با نمک یا شکر آن ها را تفت می دهیم و ترد می کنیم و در صورت نیاز به آرد نخودچی تبدیل می کنیم.
قیمت نخودچی سنتی در تبریز
روش تولید نخودچی از نخود عمده متفاوت می باشد و نیازمند تجهیزاتی هم می باشد که قیمت های مختلفی به همراه دارد.
با این حال با آنالیز سایتها و مراکز فروش مختلف میتوانید دریابید که این سایت مناسبترین قیمتها را عنوان کرده.
- بیشتر بخوانید: خرید خرمای فله ای با قیمت شگفت انگیز
نکات شیرینی نخودچی
اگر جزو افرادی هستید که طرفدار شیرینی نخودچی خانگی با نخود معمولی هستید با فوت و فن درست کردن این شیرینی را نیز بدانید.
برای مثال:
همیشه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب و درجه یک استفاده کنید.
توصیه می شود در هنگام درست کردن این شیرینی به جای روغن مایع از کره استفاده شود تا طعم دلنشین تر و نرمی خاصی به شیرینی دهد.
نکته مهم و اساسی که بیشتر افراد با آن مشکل دارند، ترک برداشتن این شیرینی ها می باشد.
شیرینی نخودچی وقتی داغ است بسیار شکننده است پس بایستی تا زمان خنک شدن شیرینی به آن ها دست نزنید.
شیرینی نخودچی سنتی
شیرینی نخودچی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین شیرینی ها می باشد.
بیشتر افراد در زمان عید با این شیرینی ها پذیرایی می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.