خرید انواع نخودچی مرغوب در ایران با توجه به اینکه این روز ها بسیار افزایش یافته است. خرید انواع نخودچی از طریق این سایت اینترنتی برای شما عزیزان ممکن شده است. نخودچی مرغوب را تنها در کشور ایران می توانید خریداری نمایید. با خرید از رادین بهترین ها را خواهید داشت.
انواع نخودچی مرغوب در ایران
نخود عمده در انواع بسیاری موجود می باشد که قطب اصلی تولید این محصول شهر ممقان می باشد که به صورت گسترده ای این محصول را تولید و به فروش می رساند.
انواع نخودچی مرغوب بیشتر در طعم و کیفیتشان متفاوت می باشند و ماهیت آن یکی است.
از جمله نخودچی های پر فروش در بازار نخودچی دو آتبشه می باشد که طعمی خوش و بی نظیر دارد و تردی و خوشمزگی آن موجب شده است تا از محبوبیت بسیاری برخوردار باشد.
خرید انواع نخودچی از تولید کننده
خرید انواع نخودچی از تولید کننده موجب می شود تا عمده خریداران سود و مزایای بیشتری در هنگام خرید کسب نمایند.
نخودچی یکی از محصولاتی می باشد که باید به صورت مستقیم از تولید کننده خریداری شود. این محصول را می توانید در انواع متنوع و مختلف از مجموعه رادین خواستار شوید.
جهت خرید انواع نخودچی و نخود معمولی از تولید کننده به صورت مستقیم و بدون واسطه همین حالا با بخش فروش مجموعه تماس حاصل نمایید.
فروش نخودجی دو آتیشه ارزان
فروش نخودچی دو آتیشه ارزان قیمت به شکل اینترنتی و آنلاین صورت می گیرد. نخودچی دو آتیشه از بهترین و خوش طعم ترین نوع نخودچی ها می باشد.
فروش نخودچی دو آتیشه به صورت کیلویی و تنی انجام می شود که توسط باربری های معتبر در سطح کشور برای مشتریان عزیز ارسال می شود.
نخودچی دو آتیشه ارزان را می توانید با قیمتی ارزان و مناسب تهیه نمایید.
فواید شگفت انگیز نخودچی
نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک میکند.
این نوع فیبر، گلوکز«قند) و کلسترول خون را کاهش میدهد.
همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم میکند. در بین گروههای غذایی؛ نخود، عدس و نخود فرنگی، پروتئین، کلسیم و آهن را به مقدار کافی و لازم برای رفع نیاز بدن فراهم میکنند.
اطلاعات بيشتر:
نَخود که در فارسی کنونی به آن نُخود هم میگویند از دانههای خوراکی است.
نخود دارای بوته ای کوتاه با شاخههای نازک و برگهای ریز همراه با گلهای سپید میباشد.بهترین گونه نخود در قزوین به عمل میآمده و میآید.نخود را در زبان پهلوی نیز نخودnaxod میگفتند.
نام دیگر نخود، لوبیای گاربانزو (به انگلیسی: garbanzo bean) میباشد.
نخودفرنگی، عدس و نخود بصورت یکسال در میان و چرخشی با گندم و جو در یک زمین زراعتی- کشت میشوند.
این حالت چرخشی باعث تقویت و تجدید نیتروژن در خاک میشود و دیگر نیازی به استفاده از کود نخواهد بود.
معمولاً نخود در زمینهای حاشیه بین النهرین و مدیترانه شرقی کشت میشد و از آنجا به هند و سایر نقاط آسیای شرقی گسترش یافت.
جدول ارزش تغذیهای نخود:
مقدار واحد یک چهارم لیوان یا ۳۵ گرم پخته شده در هر واحد ۱۱۵ کالری انرژی ۵ کالری انرژی حاصل از چربی (درصد دریافت روزانه٪) ۷۵/۱ گرم(۱درصد) چربی کل ۰ گرم(۰ درصد) چربی اشباع ۰ کلسترول ۰ سدیم ۱۹ گرم(۷ درصد) کربوهیدرات کل ۱۱ گرم(۴۴ درصد) فیبرغذایی ۰ گرم شکر ۷ گرم پروتئین ۳ درصد ویتامین A ۲ درصد ویتامین C ۵ درصد کلسیم ۱۲ درصد آهن
نکات تغذیهای
نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک میکند.
این نوع فیبر، گلوکز«قند) و کلسترول خون را کاهش میدهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم میکند.
در بین گروههای غذایی؛ نخود، عدس و نخود فرنگی، پروتئین، کلسیم و آهن را به مقدار کافی و لازم برای رفع نیاز بدن فراهم میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.